Cautare

4615 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 centre suceava" (3.41 secunde)
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ma, eu nu cred ca e de bine. ... Merge sistemul de supraveghere Schengen! ... - Capitalism de cumetrie, anticoruptie de cumetrie, interes national de cumetrie: ... Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii?
Dincolo de ipotezele deja testate, trebuie tinut cont de capacitatea de "inovare" a PDL pentru a-si maximiza sansele electorale si pentru a se mentine la putere, atat la nivel central, cat si local, dupa alegerile din 2012.
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
"In conditiile manifestarilor cauzate de recesiunea financiara globala, traficul pe canalele navigabile a suportat modificari, reusindu-se totusi, ca la finele primului trimestru sa se realizeze o depasire cu 5,63% fata de programul aprobat pe 2009 si cu 1,32% fata de aceeasi perioada a anului 2008", afirmat Zeicu.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Aproape 500 de firme doljene au cerut in ultimele zile la Oficiul Registrului Comertului Dolj suspendarea activitatii pe trei ani. Administratorii spera sa scape de plata impozi-tului forfetar, desi actul normativ nu spune nimic despre scutirea firmelor suspendate.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti. De-a lungul unei perioade de aproape un an, CNN si-a concentrat toate resursele globale pentru realizarea unei initiative ambitioase -"Toamna schimbarii:
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Este perioada examenelor sau a luarii marilor decizii, pentru acei tineri care termina o forma de invatamant. ... Trecerea de la gimnaziu la liceu sau la scoala profesionala este prima schimbare majora in cariera elevului.
Subprefectul Végh Alexandru si-a depus demisia, in 21 decembrie, din functia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale Zalau a UDMR si din cea de membru al UDMR Salaj.
(continuare) Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana El s-a pastrat feciorelnic neatins in autonomia saraciei si a mitologiei sale, pentru vremuri cand va putea sa devina temelie sigura a unei autentice istorii romanesti.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie. Scaunul de subprefect este destul de atractiv pentru politicienii de provincie din esaloanele doi si trei ale celor trei partide aflate momentan in coalitia de la guvernare.
Pruritul reprezinta ansamblul de senzatii subiective ce determina o senzatie imperioasa de grataj. Pruritul anal este un motiv comun de consult in proctologie, fiind mai frecvent la barbatul adult. ... Este necesara o anamneza urmata de un examen general si local minutios, care sa identifice posibilele cauze.
Potrivit lui Cosmin Gusa, criteriul se refera la faptul ca toti candidatii PIN trebuie sa aiba varste intre 30 si 40 de ani, astfel incat sa nu poata avea "legaturi consistente" cu regimul comunist. Alte zece criterii au fost anuntate ca baza a intocmirii listei de candidati.
Candidatii PIN pentru cele 35 de pozitii de pe lista cu care partidul vrea sa intre in campania pentru europarlamentare au fost chemati la examinare. Ca teme de examen au fost stabilite cunostintele despre UE si cele de limbi straine.
La finalul sedintei,de la sediul central din Bd Kiseleff, presedintele PSD, Mircea Geoana, a facut o scurta declaratie presei. In esenta, Geoana spune ca ministrul Educatiei are termen pana marti pentru a gasi o solutie pentru problema de la Spiru Haret, fara ca studentii sa sufere.
Cele 3.800 de intrebari din chestionarele oficiale pentru examenul de obtinere a permisului au fost postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) - www.drpciv.ro, iar viitorii soferi pot face teste on line pentru a vedea ce punctaj vor obtine la examen.
Natalia Andrei a luat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj. ... Pentru functia de director executiv a mai candidat si antrenorul craiovean de atletism Victor Lazarciuc, dar acesta nu a trecut examenul scris.
google-analytics.com